Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΣΟΚ: Έκοψε και πέταξε στην τουαλέτα το... πέος του!

Το να τσακωθείς με την κοπέλα σου, δεν είναι κάτι που δίνει ευχαρίστηση σε κανέναν... Όμως αν τσακωθείς σε κατάσταση μέθης, τα πράγματα μπορεί να πάρουν απροσδόκητη τροπή!
Αυτή είναι η ιστορία ενός νεαρού που μετά από μια έντονη λεκτική διαμάχη με την αγαπημένη του, έκοψε το πέος του "για να ξεμπερδεύει μια και καλή με τις γυναίκες" όπως δήλωσε...
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ταϊβάν και το όνομα του νεαρού δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους.

Ο άνδρας θέλησε να κάνει κάτι δραστικό για να ξεμπερδεύει με τους συχνούς τσακωμούς με την κοπέλα του αλλά και για τις μελλοντικές του κατακτήσεις.

Πήρε λοιπόν ένα μεγάλο ψαλίδι, κλείστηκε στην τουαλέτα του σπιτιού του, έκοψε σύριζα το μόριό του, το πέταξε στην λεκάνη και τράβηξε το καζανάκι!

Η κοπέλα που μετά απο αρκετή ώρα ησυχίας άκουσε τα απεγνωσμένα ουρλιαχτά του αγαπημένου της, κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε αναίσθητο πεσμένο στο πάτωμα και πλημμυρισμένο στα αίματα...

Ο δυστυχής νεαρός κατάφερε να επιζήσει αλλά χωρίς πέος για την υπόλοιπή του ζωή, αφού αν δεν είχε τραβήξει το καζανάκι οι γιατροί θα ήταν σε θέση να του το ξανακολλήσουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου